Untitled Page
Forum > imam NOVAC > Komentari članaka > Želite dodatno zaraditi? Što kažete na kućnu radinost?
Komentari na:  Želite dodatno zaraditi? Što kažete na kućnu radinost?
Stranica 2 od 2 ||2
28.10.2012. 14:44
donatella3
korisnik od: 28.10.2012.
lokacija:
broj poruka: 1
Čitala sam ove komentare i vaše odgovore na njih pa mi je ostala dilema u vezi kučne radinosti koju bih ja radila.Ja sam u mirovini i željela bih si popraviti financisko stanje i bavila bih se izradom pletenih i kukičanih odjevnih predmeta, te našivati na kupljene pamučne majice kukičane aplikacije.
U listi proizvoda koji se mogu izrađivati u domaćoj radinosti nisam vidjela da je navedeno pletenje i kukičanje predmeta.
Zanima me mogu li ja to registrirati kao domaću radinost i prodavati svoje proizvode-
Offline
27.11.2012. 10:08
hrcaa
korisnik od: 27.11.2012.
lokacija:
broj poruka: 3
Ja vec 2 godine pokusavam naci posao preko inerneta probao sam od bux . to-a ad sensa svega, nevidim nigdje brzog i stabilnog napretka di je isplata jednostavna i brza bez provizije.


Nasao sam uz pomoc svojih prijatelja koji su mi preporucili www.zaradaodkuce.ws ( na web stranici nalaze se sve bitne informacije i upute )
SAda trenutno tjedno imam ispladu u prosjeku 180 - 500 dolara ( TJEDNO ) na paypal racun i na svoj ziro racun otvoren u Banci.

Jedina mana je sto paypal skine proviziju od 3 dolara. Zato od prije 1 godinu primam samo na ziro racun. Kad sam iskalkuliro koliko puta su me isplatili i svaki puta sam 3 doalra dao paypalu dobio sam veliku cifru.

posto sam ekonomista i teski stedisa nedam nikome ni 3 dolara osmijeh

Necu odugovlaciti probajte 7 dana je potpuno besplatno registrirajte se preko mog sitea, www.zaradaodkuce.ws . Ako zelite i dalje koristiti nakon 7 dana ce vam skinuti 10 dolara i tako ce vam skidati svaki mjesec po 10 dolara, naravno mozete prekinuti kad god pozelite u 2 klika...

u tih 10 dolara dobivate web site,hosting,domenu,dizajn web sitea kao sto je moj email. naravno to dobivate i u testnom periodu od 7 dana.

Vjerujte mi probajte nemate sto izgubiti, novac samo raste i iz dana u dan sve vise i vise primate. ( opis je na mome web siteu ) nema nikakve prodaje, samo reklamiranje.

ja sam izgubio okladu od prijatelja jos dok nije bilo testnog perioda on mi je rekao platiti cu ti ja 1 mjesec ako ti se neisplati nista a ako se isplati sav svoj mjesecni prihod dajes meni, moram priznati da sam izgubio 320 usd a to je bilo samo 1.mjesec danas imam puno vise mjesecno.

p.s : Njima dajete 10 dolara mjesecno za hosting,domenu,web site,email, a oni vama daju mogucnost na neogranicenu zaradu organizaija je Najstabilnija organizacija na internetu vec 12 godina. Vise info na mome web siteu www.zaradaodkuce.ws ili email: croatia.pro@gmail.com


Offline
27.11.2012. 12:50
rosasb
korisnik od: 17.11.2012.
lokacija:
broj poruka: 8
i....tko je probao ovako zaraditi novac.....upucaj se
Offline
16.02.2013. 15:36
Euro Kuna
korisnik od: 16.02.2013.
lokacija: Zagreb
broj poruka: 3
Mislim da bi trebali povećati obujam poslova koji se mogu obavljati kao kućna djelatnost. Ovako neki ljudi koji imaju neke vještine ne mogu obavljati poslove nabrojane kao kućna djelatnost jer one nisu na popisu. Iskreno, mislim da je popis sastavljao netko vrlo uskih i nedemokratskih nadzora. Čak je i u socijalizmu bilo dozvoljeno više toga nego što je slučaj sada. Bravo demokracijo!!!
Offline
09.06.2013. 22:01
biljana123
korisnik od: 09.06.2013.
lokacija:
broj poruka: 1
evo ovako mene zanima željela bih nešto raditimn ali od kuče popravljati odjevne predmete pa me zanima kolike su mi dađbine mjesečno mislim mirovinsko i zdravstveno jer jako sam dugo nezaposlena a več dugo vremena šivam uz to ja šijem i torbice i nakit puno tzoga radim ali neznam na koji način da to prijavim a da radim od kuče
Offline
19.03.2016. 18:06
maja240
korisnik od: 19.03.2016.
lokacija:
broj poruka: 1
Srdačan pozdrav!

Po zanimanju sam magistra edukacije i uskoro sudski tumač. Završavam sa zamjenom u školi i sada gledam na koji način mogu nešto zaraditi čekajući iduću zamjenu... Radim sebi i prijateljima prirodne kreme, sapune i tu i tamo neku tinkturu koristeći djedovu rakiju, tatin vosak i propolis, biljke iz prirode te maslinovo ulje iz dalmacije. To sam naučila raditi sudjelujući na dvije radionice izrade prirodne kozmetike. (nemam nikakvu diplomi niti certifikat)
I plan mi je početi zarađivati od tog hobija.

Moja pitanja su:
1. Mogu li otvoriti "domaću radinost" tih svojih proizvoda ikako bez plaćanja te naknade za mirovinsko od 612kn jer ne planiram da mi u skorijoj budućnosti ovo bude izvor za mirovinu. osmijeh
2. Što se dogodi kad dobijem zamjenu u školi i radim 2 mjeseca, pa 3 mj. ne radim, pa opet 5 radim...? (takav je život mladog nastavnika)
3. Što se dogodi kad "prodam" ovjereni prijevod na ugovor o djelu. ?Ide li ta dozvoljena godišnja zarada od prijevoda i krema u isti koš, u tih 80 000 kn?
4. smijem li ja koristiti proizvode rodbine? u prijevodu, nemam račun za ništa osim ambalaže i eteričnog ulja.
Offline
13.06.2017. 17:17
kmillot75
korisnik od: 19.05.2016.
lokacija:
broj poruka: 13
financiranje in naložbe

Pozdravljeni, jaz sem gospod Tetičkovič Marjan, poslovnež slovenskega rodu, vendar prebiva v primeru Poljskem
Strinjam se, da vam pomaga pri znesek v razponu od 5.000 € do € 10.000.000
E-pošta: reseaufinance510@gmail.com
E-pošta: tmarjan24@gmail.com
Marjan Tetičkovič

Pozdravljeni Dragi bratje in sestre v Kristusu, vnesite to pomembno priložnost

E-mail: kmillot75@gmail.com

site web: http://www.reseau-finances.com/

Vljudno
Offline
Stranica 2 od 2 ||2

ANKETA

Podržavate li velike kazne za rad na crno? (rad u fušu)
Rezultati

KALKULATOR ZA OBRAČUN KAMATE NA KAMATU

Početni kapital (u kn)
Mjesečne uplate (u kn)
Godišnja kamata/prinos (%)
Broj godina investiranja