Untitled Page
Forum > Investiranje > Fondovi > Što je to otvoreni investicijski fond?
Komentari na:  Što je to otvoreni investicijski fond?
05.03.2007. 20:26
dariok
korisnik od: 05.03.2007.
lokacija:
broj poruka: 45
Fondovi su jedna od boljih alternativa tomu da vam novac samo "leži! na računu ili u nekim (kod nas ne-rijetkim) slučajevima da vi "ležite na novcu". Čak i oni koji nikako nisu skloni riziku, i sama riječ fond ih straši, se mogu opustiti i uložit novac u jedan od mnogih fondova koje nude mnogobrojne banke. U vašoj banci možete dobit informacije o dostupnim fondovima, njihovom sastavu, riziku i performansama. Moja obitelj je uložila u RBA fondove i nismo zažalili, dobit je i više nego zadovoljavajuča. Samo pazite, i najsigurniji fondovi nisu 100% sigurni, pa nemojte staviti sva jaja u istu košaru, nekakva optimalna zaštita bi bila da držite 1/3 ukupnog kapitala u nekretninama, 1/3 na bankovnom računu i 1/3 investirate u fondove (po mogučnosti i to raspodjelite u 2 ili više fondova). Naravno ova raspodjela uvelike ovisi o veličini vašeg kapitala...
Offline
24.04.2007. 13:47
Sunceko
korisnik od: 24.04.2007.
lokacija:
broj poruka: 162
Naslov stranice je ''Fiancijski proizvodi'', a kada se klikne na nju onda se pojave 3 članka svi o investicijskim fondovima. Koilko znam pod financijske proizvode spadaju i: stambene štedionice, krediti, osiguranja, mirovinski fondovi... i drugo. Zašto ne pišete malo o drugim fin. proizvodima? Najbolje je kada si upoznat sa cijelokupnim financijskim proizvodima i kada možeš odabrati najbolju kombinaciju proizvoda za sebe.
Offline
24.04.2007. 23:08
gordan
korisnik od: 21.12.2006.
lokacija:
broj poruka: 1018
ideja je da budu svi proizvodi samo teško stignem sve napisati jer pišem blog, za jutarnji, za portal i imam puno radno vrijeme. eto bit će svega samo treba vremena.
Offline
21.11.2008. 12:19
Pobjeda
korisnik od: 27.10.2008.
lokacija:
broj poruka: 156
dariok:
" Fondovi su jedna od boljih alternativa tomu da vam novac samo "leži! na računu ili u nekim (kod nas ne-rijetkim) slučajevima da vi "ležite na novcu". Čak i oni koji nikako nisu skloni riziku, i sama riječ fond ih straši, se mogu opustiti i uložit novac u jedan od mnogih fondova koje nude mnogobrojne banke. U vašoj banci možete dobit informacije o dostupnim fondovima, njihovom sastavu, riziku i performansama. Moja obitelj je uložila u RBA fondove i nismo zažalili, dobit je i više nego zadovoljavajuča. Samo pazite, i najsigurniji fondovi nisu 100% sigurni, pa nemojte staviti sva jaja u istu košaru, nekakva optimalna zaštita bi bila da držite 1/3 ukupnog kapitala u nekretninama, 1/3 na bankovnom računu i 1/3 investirate u fondove (po mogučnosti i to raspodjelite u 2 ili više fondova). Naravno ova raspodjela uvelike ovisi o veličini vašeg kapitala...
"


Mislim da više nisu tak opušteni osim ako nisu napušenifrajer

Black swan!!!!!!!!!
Offline
08.08.2017. 11:53
fedrickpow
korisnik od: 08.08.2017.
lokacija:
broj poruka: 4
Zdravo,
Ovo je obavijestiti javnost da je gospodin Fedrick Power, renomirani zajmodavac za osobni zajam, otvorio financijske mogućnosti za sve koji trebaju financijsku pomoć. Trebate li trenutačni zajam za brisanje duga ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? Jeste li ikada odbijali od banaka i drugih financijskih agencija? Samo zato što smo ovdje za sve vaše financijske probleme. Mi pružamo kamatnu stopu od 2% javnosti, tvrtke i zajednice na jasan i lako razumljiv način, ove odredbe i uvjete. Nije potrebno provjeriti kredit, 100% zajamčeno.
Pošaljite nam e-poštu na: (fedrickpowerloanfirm926@gmail.com)
Offline

ANKETA

Podržavate li velike kazne za rad na crno? (rad u fušu)
Rezultati

KALKULATOR ZA OBRAČUN KAMATE NA KAMATU

Početni kapital (u kn)
Mjesečne uplate (u kn)
Godišnja kamata/prinos (%)
Broj godina investiranja