Untitled Page
Forum > imam NOVAC > Komentari članaka > Život nije IKEA ormarić
Komentari na:  Život nije IKEA ormarić
06.03.2007. 22:10
medo
korisnik od: 06.03.2007.
lokacija:
broj poruka: 48
Postavka odn. nepoznanice koje bi se trebale obraditi putem ovoga ormarića dovoljna je za otvaranje jednoga novoga bloga.
Zaprepastila me je činjenica kolika je zapravo tzv. financijska nepismneost ne samo kod nas nego i u svijetu. Ja sam imao sreću pa sam na faksu slušao 4 ekonomska predmeta tako da puno puta ja sugeriram određena rješenja mome knjigovođi.
No, sama tema ovoga ormarića zaista je ostala svakome od nas za samoobrazovanje. Stoga očekujem da ćemo si mi sami izlaganjem svojih iskustava ili saznanja uspijeti pomoći.
Offline
27.03.2007. 17:26
tara
korisnik od: 27.03.2007.
lokacija:
broj poruka: 95
Članak je odličan. Svi mi imamo određene poteškoće pa makako savršeni bili ili mislili da smo savršeni. Ja uopće ne mislim o sebi da sam savršena. Moj problem je u tome što imam ono što bi se reklo neku paru i znam gdje bih je htjela uložiti, ali ne znam kako! Naime želim otvoriti telefonsku liniju za ljude koji bi s nekim pričali, ali nemaju s kim. Za ljude koji se žele izjadati, ali nemaju kome i slično. No imam premalo informacija o tome.: Znate to su vam one linije 060. Može li mi tko pomoći? Recimo netko tko se bavi tim poslom? Odnosno netko tko zna nešto o tome?

Zahvaljujem na pomoći svima koji mi se jave!::molim
Offline
27.03.2007. 17:35
gordan
korisnik od: 21.12.2006.
lokacija:
broj poruka: 1018
tara, predlažem da otvoriš novu temu u forumu poduzetništvo s nazivom: kako da pokrenem telefonski biznis ili nešto slično. Tako ćeš lakše dobiti odgovor jer ovaj topic ima sasvim drugu temu.
Offline

ANKETA

Podržavate li velike kazne za rad na crno? (rad u fušu)
Rezultati

KALKULATOR ZA OBRAČUN KAMATE NA KAMATU

Početni kapital (u kn)
Mjesečne uplate (u kn)
Godišnja kamata/prinos (%)
Broj godina investiranja