Knjiga Kvadrant protoka novca otkrit će vam zašto neki ljudi rade manje, zarađuju više, plaćaju manje poreze i osjećaju se financijski sigurnijima od drugih. Stvar je jednostavno u tome da treba znati iz kojeg kvadranta raditi i kada.

Jeste li se ikada zapitali... Koja je razlika između zaposlenika i vlasnika biznisa? Zašto neki investitori zarađuju novac uz malo rizika, dok većina investitora jedva ostaje na pozitivnoj nuli? Zašto neki zaposlenici sele s posla na posao dok drugi daju otkaz i grade poslovna carstva? Zašto je u Industrijsko doba većina roditelja željela da njihova djeca postanu liječnici, računovođe ili odvjetnici... i zašto su u Informatičko doba te profesije izložene financijskom napadu?

Ova knjiga odgovorit će na neka od tih pitanja i pomoći vam u pronalaženju vlastitog puta prema financijskoj slobodi u svijetu sve većih financijskih promjena. Napisana je za ljude koji su spremni napustiti siguran posao i potražiti vlastiti svijet financijske slobode kroz duboke profesionalne i financijske promjene u životima.

Ova knjiga govori o izboru novih opcija, novih smjerova i nove financijske budućnosti. Robert T. Kiyosaki, pisac


Kvadrant protoka novca
Komentirajte članak!

NEWSLETTER

Ime:
Email:

ANKETA

Podržavate li velike kazne za rad na crno? (rad u fušu)
Rezultati

KALKULATOR ZA OBRAČUN KAMATE NA KAMATU

Početni kapital (u kn)
Mjesečne uplate (u kn)
Godišnja kamata/prinos (%)
Broj godina investiranja