Studenti mlade, neprofitne udruge Ekonomska klinika ove godine po prvi puta organiziraju projekt “Osobne financije” kojim se nastoji povećati financijska pismenost građana i stvoriti podloga za lakše donošenje vlastitih odluka vezanih za financijske proizvode i usluge.


Ekonomska klinika je neprofitna organizacija studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu koji u suradnji s mentorima i vanjskim suradnicima pružaju pomoć građanima, neprofitnim
udrugama te mladim i socijalnim poduzetnicima. Osnovni cilj je povećanje opće ekonomske i financijske pismenosti svih skupina društva te podupiranje razvoja poduzetničke klime u Republici Hrvatskoj. Upravo iz tog razloga, Ekonomska klinika odlučila je pokrenuti projekt Osobne financije.

Osobne financije je projekt kojim se u sklopu interaktivnih predavanja i radionica te odlaskom grupe sudionika u pojedino poduzeće nastoji na učinkovit i zabavan način naučiti sve zainteresirane kako pametno ulagati, trošiti i štedjeti svoj novac. Predavači su stručnjaci iz područja upravljanja osobnim financijama te stručnjaci iz pojedinih poduzeća i financijskih institucija s bogatim znanjem i iskustvom u tom području. Glavni cilj provođenja ovog projekta je stvaranje financijske podloge za donošenje vlastitih odluka vezanih za financijske proizvode i usluge te stvaranje financijski pismenih i odgovornih građana.

Projekt će se odvijati svakog petka u razdoblju od 31. ožujka do 12. svibnja, a sudjelovanje je besplatno i otvoreno za sve one koji su željni znanja o osobnim financijama (15 - 60 godina), a primarno osobama starijim od 25 godina koje donose važne financijske odluke kao što su krediti, štednja, životno osiguranje i slično.

Link za prijavu: Osobne financije

Više informacija možete naći na Facebook događaju Ekonomske klinike: Ekonomska klinika
Članak je ocijenjen 0 puta
Ocijenite članak:
Broj komentara (1) Pročitano: 1189 puta
gordan(26.3.2017. 21:36:37) novac

Komentari članka

Komentirajte članak!

NEWSLETTER

Ime:
Email:

ANKETA

Podržavate li velike kazne za rad na crno? (rad u fušu)
Rezultati

KALKULATOR ZA OBRAČUN KAMATE NA KAMATU

Početni kapital (u kn)
Mjesečne uplate (u kn)
Godišnja kamata/prinos (%)
Broj godina investiranja