Untitled Page

Registracija korisnika

Registracija na portal "imam NOVAC" je besplatna. Kao registrirani korisnik ovoga portala možete komentirati članke, sudjelovati na forumu, pisati komentare na članke, komunicirati s ostalim registriranim korisnicima putem privatnih poruka te sudjelovati u raznim dodatnim programima. Da bi registracija bila moguća, molimo Vas da ispunite posebno označena (bold) polja. Nakon što unesete ove obvezne podatke, kliknite na gumb "Pošalji". Za nekoliko trenutaka na Vašu će email adresu stići poruka. Spomenuta će poruka sadržavati link na koji je potrebno kliknuti kako bi proces registracije bio uspješno završen.
Tip korisnika:   Fizička osoba         Pravna osoba
Ime korisnika:
Prezime korisnika:
Email adresa:  
Korisničko ime (do 10 znakova):
Lozinka:
Lozinka ponovo:
Datum rođenja:
Spol:     muški       ženski
Država:
Adresa:
Grad:
Poštanski broj:
Telefon:
 Želite li primati obavijesti putem newslettera?
 Želite li da se zapamte Vaše postavke na ovom računalu?
 Želim šifru na e-mail nakon registracije.

Registrirani korisnik stječe pravo na aktivno sudjelovanje na forumu, komentiranje objavljenih tekstova i korištenje svih drugih opcija koje registrirani korisnik ima. Od korisnika se očekuje da se ponaša u skladu s navedenim pravilima ponašanja i odgovornostima. Također vas molimo da pročitate i Uvjete korištenja.

Pravila i odgovornosti korisnika portala i foruma "imam NOVAC":

 • Sve poruke objavljene na forumu predstavljaju mišljenje njihovih autora, a portal "imam NOVAC" ne može se držati odgovornima za njihov sadržaj. Prihvaćajući ova pravila obvezujete se da nećete namjerno objavljivati lažne informacije, lažno se predstavljati, prijetiti, ugrožavati, obmanjivati, vrijeđati po bilo kojoj osnovi ili na bilo koji način povređivati prava drugih korisnika i kršiti zakone Republike Hrvatske. Portal "imam NOVAC" zadržava pravo brisanja, mijenjanja, premještanja i zatvaranja tema na forumu koje nisu u skladu s pravilima portala. Računi korisnika koji ne poštuju pravila i odgovornosti korisnika portala mogu biti privremeno ili trajno ugašeni. Ukoliko uočite poruku koja krši ova pravila, slobodno ju prijavite.
 • Svi korisnici trebaju biti ljubazni prema novim korisnicima portala i pomagati im u korištenju i snalaženju na portalu.
 • Korisnici ne bi trebali koristiti VELIKA SLOVA prilikom pisanja poruka, osim u iznimnim slučajevima. Velika slova u pisanoj internetskoj komunikaciji predstavljaju vikanje i nisu u skladu s pravilima dobrog ponašanja. Ukoliko nešto želite naglasiti, predlažemo korištenje bolda.
 • Prije nego se aktivno uključite i počnete objavljivati vaša razmišljanja te otvarati nove teme, provjerite: Postoji li tema istog ili sličnog sadržaja? Postoji li odgovor na pitanje koje želite postaviti?
 • Zabranjeno je korištenje privatnih poruka u svrhu reklamiranja raznih proizvoda i kompanija.
 • Dozvoljeno je reklamiranje vaših proizvoda ili usluga u prostoru predviđenom za potpis, ali ne pretjerujte.
 • Smijete postavljati linkove na slike ili filmove pristojno obučenih odraslih ljudi
 • Smijete objavljivati svoje osobne informacije, ali ne smijete objavljivati tuđe (tko se krije iza kojeg nicka, tuđa imena, prezimena, adrese, e-mail, telefonski brojevi ili bilo koji drugi podatak koji ugrožava tuđu privatnost)
 • Smijete objavljivati materijal za koji posjedujete autorska prava, nemojte onaj za koji nemate.
 • Nemojte postavljati sadržaj koji onemogućuje normalano funkcioniranje foruma
 • Kada citirate nekoga, citirajte što manji dio. Po mogućnosti jednu rečenicu koju želite komentirati.
 • Slobodno napišite svoje mišljenje nemojte samo citirati druge i napisati: slažem se, ok, i sl.

Portal "imam NOVAC" zadržava pravo na promjenu i nadopunu ovih pravila bez prethodnog upozorenja korisnika. Korištenjem sadržaja portala "imam NOVAC" smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima. Svi postovi koji nisu u skladu s ovim pravilima bit će nažalost obrisani s foruma.

ANKETA

Podržavate li velike kazne za rad na crno? (rad u fušu)
Rezultati

KALKULATOR ZA OBRAČUN KAMATE NA KAMATU

Početni kapital (u kn)
Mjesečne uplate (u kn)
Godišnja kamata/prinos (%)
Broj godina investiranja