Konačno odlična aplikacija za praćenje portfelja iz domaće radionice. Pregledao sam nekoliko dostupnih do sada i ova mi je zaista najbolje sjela. Jednostavna, brza, praktična. Što više možemo poželjeti? Kontaktirao sam dečke koji su to napravili i zamolio ih za nekoliko riječi o samoj aplikaciji. Obavezno ju isprobajte i pošaljite im svoje komentare i prijedloge jer su jako velike šanse da će vam to i napraviti. Planovi su im veliki i mogućnost praćenja cijena dionica i fondova u Hrvatskoj je samo početak.

ePortfelj je web aplikacija zamišljena da korisnicima - ulagačima omogući dosad najnaprednije praćenje vlastitog portfelja bilo da ulažu u fondove ili dionice. Primarni cilj ePortfelj aplikacije je personalizirani i interaktivni prikaz stanja korisničkog portfelja te pružanje informacija korisnicima koje se u potpunosti tiču baš njih, vodeći računa o njihovim udjelima u fondovima ili dionicama koje posjeduju.
Opširni statistički izvještaji uzimaju u obzir podatke unešene od strane korisnika te omogućuju uvid u realno stanje korisnikovog portfelja. Glavna ciljna skupina ove aplikacije su ulagači koji posjeduju udjele u fondovima ili dionice.

Takvi korisnici će ovdje moći u potpunosti personalizirati prikazane informacije i sebi omogućiti donošenje kvalitetnijih odluka vezanih za upravljanje vlastitim portfeljom. Velik naglasak stavljen je na statistike koje vode računa o korisnikovim udjelima u fondovima i količini dionica koje posjeduje te vizualnu prezentaciju informacija kao i na mogućnost prilagodbe samog sadržaja prema željama svakog pojedinog korisnika.

Jedna od glavnih ideja na kojoj je osnovan ePortfelj je velika involviranost samih korisnika u nastanak i razvoj cijelog sustava. Korisnici šalju prijedloge i ideje kako sustav učiniti boljim i koje funkcionalnosti dodati.

ePortfelj ima ambiciju postati vodeći servis za praćenje portfelja i to ne samo putem klasičnog pristupa Internetu. Osim Web varijante, ePortfelj korisnicima omogućava pristup informacijama o stanju njihovog portfelja i putem mobilnog telefona. Mobilni Internet je još uvijek u razvoju, a ePortfelj je među prvim servisima u Hrvatskoj koji svoje sadržaje korisnicima distribuira i na ovaj način putem m.eportfel.com pristupa. Također, ePortfelj osnovne informacije o stanju portfelja donosi i na radnu površinu svojih korisnika putem Yahoo Widget-a i Vista Gadget-a.
O ekipi: Pa eto dakle mi smo mlada ekipa programera, započeli smo kao tim na natjecanju Microsoft Imagine Cup 2006, napravili smo nekoliko prototipova, neke naše IT inovacije, a zadnje što smo pustili na korištenje sveukupnoj javnosti je www.eportelj.com
Sada smo otvorili vlastitu tvrku u partnerstvu sa Institutom Ruđer Bošković, točnije tvrtkom Ruđer Inovacije.
Općenito, bavimo se programiranjem u različitim programskim jezicima i na raznim platformama. Eto, radimo, trudimo se pa tko zna... možda i bude nešto od toga svega na kraju...

Detaljnije o nama na http://ifnet.hr/index.php?p=company

Zaključak:
Svaka čast dečkima, sviđa mi se kako razmišljaju i što imaju samopouzdanja. Ako još niste svakako se registrirajte i isprobajte aplikaciju. Ja sam im predložio da ubace i mogućnost praćenja određenih privatnih investicija koje nisu nužno vezane uz burzu. Na primjer da si pratite cijelokupno stanje svih svojih financija i štednje. Koliko vrijedi vaš stan, kuća, auto, koliko imate ušteđevine, koliko ste novaca posudili rodbini, prijateljima i sl. Vidjet ćemo hoće li prijedlog zaživjeti, ali to je nešto što bi se odlično uklopilo uz ovaj portal :)

Mali savjet: pokušajte se kod njih registrirati s istim korisničkim imenom i šifrom kao i na forumu (ili barem koristite isti mail) jer ćete možda jednog dana i na ovim stranicama moći vidjeti određene podatke.
Članak je ocijenjen 24 puta
Ocijenite članak:
Broj komentara (6) Pročitano: 30700 puta
giga(11.2.2008. 8:43:27)

Kasnije isporbam pa javim svoje misljenje.
Uglavnom sve pohvale za ideje i trud...

marketing(11.2.2008. 23:37:44)http://www.marketing-odjel.com

Novac, evo i napokon odlične web 2.0 aplikacije za vođenje putnih naloga unutar tvrtke što je vrlo korisno za mlade poduzetnike. Pogledaj na Putni.biz!

Putni.biz je besplatna i sigurna internetska aplikacija tj. web servis za putne naloge. Omogućuje jednostavno evidentiranje i obrađivanje, čak i složenih putnih naloga bilo koje hrvatske tvrtke! Dostupna je od svukud i to 24 sata na dan, 365 dana u godini. palac gore

pripadnik(27.3.2009. 20:28:23)

Eto, nakon puuno truda, unesao sam sve svoje uplate i isplate fondova i onda sam odustao. Naime, nisu ažurirali svoju bazu podataka s novim fondovima, pa je portfelj bio besmislen. Osim toga, odgovori na pitanja u forumu su trebali cijelu vječnost. Izgleda da su dečki zagrizli preveliki komadplače

gordan(28.3.2009. 22:46:02) novac

ma nisi bezveze unosio. sad ću im ja javiti da to ažuriraju baš sam se jučer vidio s jednim od suvlasnika.

Roberto(3.1.2014. 19:27:25)https://www.robertobilic.com/

Stranica više nije dostupna ne znam

marketing(15.9.2014. 13:29:47)http://www.marketing-odjel.com

Znači li to da su propali? Šteta ako jesu.

---
* http://regolina.com (Online registracije - Regolina)

Komentirajte članak!

NEWSLETTER

Ime:
Email:

ANKETA

Podržavate li velike kazne za rad na crno? (rad u fušu)
Rezultati

KALKULATOR ZA OBRAČUN KAMATE NA KAMATU

Početni kapital (u kn)
Mjesečne uplate (u kn)
Godišnja kamata/prinos (%)
Broj godina investiranja