Objava je zadnji put ažurirana 11.11.2019. u 7:43

Knjiga Kvadrant protoka novca otkrit će vam zašto neki ljudi rade manje, zarađuju više, plaćaju manje poreze i osjećaju se financijski sigurnijima od drugih. Stvar je jednostavno u tome da treba znati iz kojeg kvadranta raditi i kada.

Jeste li se ikada zapitali… Koja je razlika između zaposlenika i vlasnika biznisa? Zašto neki investitori zarađuju novac uz malo rizika, dok većina investitora jedva ostaje na pozitivnoj nuli? Zašto neki zaposlenici sele s posla na posao dok drugi daju otkaz i grade poslovna carstva? Zašto je u Industrijsko doba većina roditelja željela da njihova djeca postanu liječnici, računovođe ili odvjetnici… i zašto su u Informatičko doba te profesije izložene financijskom napadu?

Ova knjiga odgovorit će na neka od tih pitanja i pomoći vam u pronalaženju vlastitog puta prema financijskoj slobodi u svijetu sve većih financijskih promjena. Napisana je za ljude koji su spremni napustiti siguran posao i potražiti vlastiti svijet financijske slobode kroz duboke profesionalne i financijske promjene u životima.

Ova knjiga govori o izboru novih opcija, novih smjerova i nove financijske budućnosti. Robert T. Kiyosaki, pisac

Kvadrant protoka novca

Facebook Komentari