Objava je zadnji put ažurirana 11.11.2019. u 7:43

U dućanima obično trošimo novac, ali ukoliko postanete tajni kupac u njima možete i zarađivati novac! Zvuči nevjerojatno da bi bilo istinito? Srećom u Hrvatskoj posluje tvrtka Heraklea d.o.o. specijalizirana za mystery shopping odnosno tajno kupovanje. Mystery shopping je poslovni alat kojim se mjeri izvedba odnosno kvaliteta usluge na prodajnim mjestima koristeći prethodno educirane tajne kupce. Za vas to znači mogućnost dodatnog honorarnog posla kojeg možete raditi u slobodno vrijeme neovisno o vašem trenutnom stanju.

Jedino što se traži je da ste odgovorna i pouzdana osoba da imate vlastitu e-mail adresu i redovit pristup računalu s internetom. Poželjno je i poznavanje hrvatskog pravopisa i gramatike.

Postanite tajni kupac i unaprijedite uslugu u Hrvatskoj. Radite što i inače volite ili morate raditi i pritom dodatno zaradite no nemojte se prijavljivati ako ste samo u potrazi za lakom i brzom zaradom. Iako zabavan, posao tajnog kupca je vrlo odgovoran jer utječe na karijere zaposlenika i menadžmenta!

Za posao se možete prijaviti kontinuirano ovdje

A više o mystery shoppingu, tajnim kupcima i tvrtki Heraklea potražite na www.heraklea.hr

Facebook Komentari