Uvjeti korištenja internet stranica imamnovac.com u vlasništvu tvrtke Opulento d.o.o. 

Dobrodošli na imamnovac.com. Korištenje usluga i sadržaja regulirano je ovim uvjetima korištenja. Korištenjem sadržaja i usluga imamnovac.com stranica te svih pridruženih stranica i servisa koji pripadaju imamnovac.com domeni (u daljnjem tekstu: imamnovac, mi) smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Ukoliko se ne slažete sa svime dolje navedenim – nemojte se registrirati niti koristiti naše usluge.

Sadržaj i usluge imamnovac te njihove promjene 

Imamnovac svojim korisnicima pruža pristup sadržaju stranica imamnovac te forum. Opulento d.o.o. zadržava pravo ukidanja kao i promjene izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja imamnovac kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni dio imamnovac bez obaveze prethodne najave. Opulento d.o.o. nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge imamnovac uključivati povremene reklame, obavijesti, poruke administratora i slične poruke Opulenta d.o.o. za redovito obavještavanje posjetitelja/korisnika portala i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja imamnovac.

Opulento d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje imamnovac za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na imamnovac te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja imamnovac.

Registracija korisnika imamnovac 

Jedna osoba se može samo jednom registrirati. Registracijom za usluge imamnovac korisnik dobiva podatke o korisničkom računu – korisničko ime i lozinku. Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa. Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom usluga Imamnovac.

Obveze korisnika pri korištenju imamnovac

Korisnicima imamnovac nije dopušteno:

a) objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način,

b) objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima,

c) lažno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe,

d) manipuliranje informacijama u svrhu skrivanja porijekla sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga Imamnovac

e) objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom,

f) objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja,

g) svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme,

h) prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika.

Opulento d.o.o. zadržava pravo ukloniti sadržaj koji smatra nepodobnim ili ne odgovara ovim uvjetima korištenja kao i automatski ukinuti korisnički račun registriranog korisnika bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja odnosno kršenja ovih uvjeta korištenja.

Autorska prava 

Sadržaj na Imamnovac zaštićen je autorskim pravima. Ako ne želite da objavimo Vaše riječi, nemojte nam ih objavljivati. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na imamnovac ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Opulento d.o.o. ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu poduzeću Opulento d.o.o. ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na imamnovac mogu se koristiti samo za individualne
potrebe korisnika i na njihovu vlastitu odgovornost uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka 

Opulento d.o.o. se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost svojih korisnika i posjetitelja imamnovac osim u slučaju teškog kršenja ovih pravila ili nezakonitih aktivnosti korisnika. Opulento d.o.o. može prikupljati osobne podatke korisnika/posjetitelja samo uz njihovu suglasnost. Navedeni podaci će se koristiti u svrhu informiranja korisnika, boljeg uvida i razumijevanja potreba i zahtjeva korisnika imamnovac kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja usluga. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Linkovi na druge web stranice i sadržaji dobiveni od korisnika 

Imamnovac sadrži i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba (linkovi) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Opulento d.o.o. nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane uz sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Opulento d.o.o. nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na imamnovac te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na imamnovac. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika na i izvan Imamnovac portala isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te Opulento d.o.o. nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Opulento d.o.o. ne kontrolira sadržaj koji razmjenjuju korisnici te ne može garantirati točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja. Opulento d.o.o. neće ni na koji način biti odgovoran za sadržaj ili gubitak i oštećenje sadržaja koje je nastalo zbog korištenja imamnovac portala.

Opulento d.o.o. zadržava pravo da sadržaj koji objavljuju ili razmjenjuju korisnici imamnovac portaka koristi u promotivne svrhe.

Ukidanje i zabrana korištenja usluga Imamnovac portala 

Opulento d.o.o. zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran, bez prethodne najave ili/i objašnjenja. Opulento d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je kor

IZJAVA O ODRICANJU OD ODGOVORNOSTI

Opuletno d.o.o., kroz portal imamnovac pruža velike količine informacija, sadržaja i hiperlinkova, ali NE garantira za njihovu ažurnost, točnost, potpunost i pouzdanost. Jedino što garantiramo je da ćemo dati sve od sebe kako bismo Vam omogućili zanimljive i korisne informacije.

Opulento d.o.o. drži da ste upravo Vi sami najbolja osoba za upravljanje vlastitim financijama.

Tvrtka Opulento d.o.o., njezini direktori, zaposlenici i suradnici neće odgovarati za bilo koju Vašu financijsku odluku ili akciju koju ste učinili na temelju informacija, novosti, mišljenja ili bilo kojeg drugog materijala objavljenog kroz naše sadržaje, usluge i forum.

Opuletno d.o.o. nije i ne može biti odgovoran za sve vaše eventualne odluke o investiranju, koje ste poduzeli na temelju informacija dostupnih na portalu imamnovac i forumu.

Imamnovac portal i forum dizajnirani su sa svrhom da posjetiteljima pruže korisne informacije te da posjetitelji diskutiraju kako i gdje uložiti novac te da raspravljaju o svojim privatnim financijskim odlukama. Te informacije ponekad piše naše osoblje, a ponekad ljudi koji koriste anonimna imena i koje nikad niste upoznali.

Mi u imamnovac svjesni smo da iako imamo velike količine korisnih informacija na forumu pojedinci ponekad stavljaju postove i izjave koju mogu biti netočne i/ili zavaravajuće, i to čine namjerno ili nenamjerno.

Naš je savjet da ljude na forumu tretirate kao što biste tretirali nekoga koga upoznate po prvi puta na nekom tulumu. Ne biste trebali uložiti svoj novac negdje samo zato jer vam neki stranac pa čak i prijatelj priđe i savjetuje Vas tako.

Mi nismo investicijski savjetnici i ne možemo Vam pružiti privatne savjete.

Vi ste sami odgovorni za sve svoje financijske odluke.

Ostalo

Ukoliko je bilo koja odredba ovih uvjeta nevažeća, ostale odredbe ostaju na snazi.

Copyright Opuletno d.o.o. 2007