Objava je zadnji put ažurirana 29.07.2020. u 8:35

Kalkulator gotovinskog kredita i ponuda banaka je dostupan i u Hrvatskoj od svibnja 2020. godine na bank24.hr.

Stranica je dizajnirana za pronalazak najjeftinijih gotovinskih kredita s najboljim uvjetima u Hrvatskoj. 

 

Prateći europske trendove, prilagodili smo kalkulator gotovinskog kredita i za hrvatsko tržište. 

Preko kalkulatora Vam se pruža mogućnost usporedbe 5 banaka na tržištu od kojih možete odabrati onu s Vama najboljim uvjetima. 

Trenutačno je mnogo banaka na hrvatskom tržištu koje nude mnogo različitih ponuda, no najveća zapreka je u vremenu potrošenom na njihovo traženje te usporedbe ponuda. 

Često upravo zbog tog problema zanemarimo određene banke i u silnom moru ponuda pogriješimo i odaberemo onu uz koju ćemo potrošiti i više novaca nego što smo trebali.


’’ Sretni smo što smo u mogućnosti pružiti ovu uslugu i na hrvatskom tržištu, kako bismo pomogli ljudima u pronalasku najbolje ponude za njihove potrebe. Trenutno korisnici mogu usporediti ponude od 5 banaka, no također radimo i na širenju mogućnosti naše stranice, tako što ćemo pružati i pogled na novosti iz financijskog sektora s ciljem prikaza potpunog uvida u situaciju, zahtjeve i potrebne kako bi korisnici bili u potpunosti informirani prije nego što krenu u potragu za gotovinskim kreditom.’’ – Mark GerzsoCEOBank24.hr

Kalkulator je vrlo jednostavan za korištenje, dovoljno je unijeti potreban iznos i vrijeme otplate kako bi Vam se prikazale ponude banaka za navedene parametre. 

 

Nadamo se pomoći građanima kako bi uštedjeli što je više moguće u ovim izvanrednim vremenima!

Facebook Komentari